Hellvikshelje ble en meget positiv opplevelse

Av Roger Rasmussen
20. jun. 2003
Hellvikshelje ble en meget positiv opplevelse og jeg håper at Hellvikshelje kan bli et årlig arrangementet
Hellvikshelje er nylig gjennomført og ble en stor suksess for bygda. Spesielt kjekt var det ¨å registrere at Hellvikshelje fikk så god og positiv omtale i DT. Styret i velforeningen inviterte i oktober i fjor ulike lag og foreninger til å gå sammen om å lage Hellvikshelje ( opprinnelig var navnet bygdedager ). Mange personer har siden da vært involvert både i planlegging og gjennomføring av Hellvikshelje. Alle disse fortjener masse ros for glimrende innsats. Høydepunktet for meg var arrangementet i Lunhulen på lørdagen. Det er ikke ofte jeg ler slik at tårene triller, men det gjorde jeg av å oppleve Bugge & Mugge. Kjempebra. Litt synd at utstillingen av malerier fra barnehagebarna ble litt bortgjemt. Barnehagen oppfordres til å legge inn de flotte maleriene på internettsidene våre. Ellers håper jeg at Hellvikshelje kan bli et årlig arrangement. Etter en så vellykket helg bør det ikke mangle motivasjon til å lage en ny Hellvikshelje neste år.