Hellvik Bedehus våren 2006

Nå er programmet for våren 2006 klart

Hellvik Bedehus

Våren 2006

Godt nytt år til alle – selv om vi allerede er et stykke inne i det nye året! Vi håper det skal bli et spennende år for bygda og for arbeidet på bedehuset.

På selveste julaften fikk vi brev fra kommunen om at de vil støtte den planlagte utbyggingen ved bedehuset med 1 million fordelt på 2 år! Det er veldig oppmuntrende å få økonomisk støtte og positiv tilbakemelding på arbeidet i bygda vår.

Vi håper også at alle som bor på Hellvik vil se positivt på den planlagte utbyggingen og vil være med på å støtte den både økonomisk og med dugnad. I denne folderen finner dere et ekstra informasjonsbrev om utbyggingen der vi samtidig ber om synspunkt på selve utbyggingen, navnet på ”nybygget”, støtte og dugnadsinnsats. Vi håper mange av dere vil benytte svarslippen og si deres mening!

Den 25. januar vil vi ha et orienteringsmøte på bedehuset om utbyggingen, om navnet, om hva vi ønsker med utbyggingen mv, og vi håper mange vil møte opp da!

Også i vår har vi funnet plass til et spennende tema hver måned i tillegg til de mer tradisjonelle møtene. Hele programmet for våren finner dere på baksiden. Vi håper mange små og store vil finne veien til aktivitetene, og vi håper det gode besøket på gudstjenestene også fortsetter i det nye året!

Velkommen til bedehuset!

Informasjon om aktivitetene på bedehuset

Barnas Søndag er for de aller minste, men man kan gjerne fortsette også etter skolestart. De aller minste blir gjerne fulgt av foreldrene, så det er også en mulighet dersom dere synes barna er for små til å gå alene. Barnas Søndag er hver andre og fjerde søndag i måneden mellom 10.30 og 11.30. Vi håper mange møter opp på disse søndagene i vår!

Leder: Bjørg Reidun Østebrød, 51496759

Miniyngres er for de som går i 2. til og med 4. klasse. De samles på bedehuset annenhver onsdag kl 17.30-18.45 og har ulike former for aktiviteter. Eget program deles ut.

Leder: Svein Helvig, 51496742

Yngres er for de som går i 5. klasse og oppover. Vanligvis er det samling på bedehuset annenhver mandag kl 19.15 – 20.15. Eget program deles ut samt at det settes opp plakat på skolen.

Leder: Ola Undheim, 51496663

Ungdommens Fredagskveld (UF) er for de som går i 8. klasse og oppover. Noen av samlingene er i Hellvikshallen og resten er samlinger på bedehuset. Egen plakat settes opp.

Leder: Thor Jakobsen, 51496933

Gudstjenester er det en gang i måneden, vanligvis kl 10.30, for hele familien. Etter gudstjenesten er det ”kirkekaffi” i kjelleren, og mange stopper igjen for å slå av en prat her. Oppmøtet har vært bra, og vi håper enda flere finner veien til gudstjenestene i vår!

Leder: Foreløpig ikke valgt

”Onsdagmøtene” er hver onsdag kl 19.30 med bønnemøte kl 19.00 – 19.15. Etter møtene er det kaffi og drøs! Første onsdagen i måneden er det vanligvis møte på Heigrestad.

Vi har lagt inn noen annerledes og spennende onsdagssamlinger og vi håper mange finner veien til disse. Det er god plass til flere på onsdagssamlingene, så stikk innom!

NMS-foreningen har møter hver andre mandag i måneden på

bedehuset.

Kontaktperson: Torild Egge, 51496820

Helselaget har foreningsmøter første mandagen i måneden på

Bedehuset

Kontaktperson: Marit Petterson, 51496930

Eldremiddag arrangeres for eldre hver torsdag kl 12.00 på bedehuset av frivillighetssentralen  med god hjelp av lokale medhjelpere.

Kontaktperson: Nina Løvø, 51492004

____________________________________________________

I tillegg til de nevnte aktiviteter er det noen foreninger og bibel-grupper i sving på Hellvik. Videre har de fleste misjonsorganisasjoner kontaktpersoner på Hellvik. Ta gjerne kontakt med bedehusstyret dersom dere vil vite mer om noen av disse.

I tillegg vil vi nevne at dersom noen har lyst til å være med som ledere eller medhjelpere i barne- og ungdomsarbeid, så ta kontakt!

Bedehusstyret frem til årsmøtet i februar 2006 er følgende:

-Ola Undheim, leder

-Torild Egge, nestleder

-Einar Østebrød, kasserer

-Eva Idsø, sekretær

-Andreas Andreassen, huskalender

-Bent Magne Andreassen, 1.vararepresentant

-Elly Karin Helvig, 2. vararepresentant

Årsmøtet blir onsdag 22. februar kl 19.30.

Aktivitetsliste for Hellvik Bedehus våren 2006

Søn 21.: Gudstjeneste kl 10.30

Tir  30.: Basar på Heigrestad

Søn 18.: Gudstjeneste kl 10.30

Det tas forbehold om endringer i programmet. Følg med på oppslags-tavla på bedehuset og ved butikken!

Velkommen!