Interessert i boligtomt på Hellvik?

Av Kristin Svendsen
13. apr. 2010
Hellvik Velforening oppfordrer alle som er interessert i tomt på boligfeltet Tuå til å skrive seg på vår liste over mulige kjøpere!

Boligfeltet Tuå på Hellvik er for tiden under opparbeidelse av Eigersund kommune. Tuå ligger i umiddelbar nærhet til barnehage, skole, nærbutikk, idrettsanlegg, Hellvik havn og flotte fritidsområder. Hellvik togstasjon er lett tilgjengelig i 5 minutters gangavstand.

Kommunen planlegger å legge ut 22 tomter for salg i første omgang. I den forbindelse oppretter velforeningen på eget initiativ en liste over interesserte kjøpere. Å sette navnet sitt på listen er ikke bindende.

Hellvik Velforening ønsker å være behjelpelig med informasjon og rådgivning. Ta kontakt med Kristin Svendsen på mob.nr. 400 69 386 dersom du ønsker å stå på listen, eller vil ha mer informasjon.